Giresun Işık Gazetesi

ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt güven tazeledi

ADD Genel Merkezi Muammer Aksoy Yerleşkesinde çarşaf liste ile gerçekleşen genel kurulda, mevcut Genel Başkan Hüsnü Bozkurt ile Utku Gümrükçü’ nün listeleri yarıştı.1036 delegenin 758′ inin katılımıyla yapılan seçimde Bozkurt 463 oy alarak tekrar genel başkan seçildi. Gümrükçü ise 346 oy aldı. Genel Başkan seçilen Hüsnü Bozkurt seçimin ardından yaptığı konuşmada delegelerin teveccühüyle yeniden göreve seçilmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, 2021 yılındaki genel kurulda yönetimlerinde bulunamayan Gürhan Akdoğan ve Durur Gök’ün aralarına katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bozkurt, delegelerine teşekkür ederek, “ADD bu güne kadar laik Cumhuriyet’ ten asla ödün vermedi, bundan sonra da vermeyecektir. Çare tekrar Atatürk Cumhuriyeti’ ne  dönmektir. Türkiye’nin sorunlarından kurtulmasının tek yolu da budur. Cumhuriyetin izinde yılmadan, usanmadan mücadelemiz sürecektir. Yaşasın Kemalizm” dedi.

Bozkurt’ un listesinden yeniden göreve seçilen Bulancaklı hemşerimiz Eczacı Basri Gürsoy da yaptığı değerlendirmede delegelerin kendilerini tekrar göreve getirmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, “Yapılan seçim sonrası Genel Sayman olarak delegelerimize 3 yıllık mali tablomuzu sundum. Seçim sonrası GYK’ da 27 üyeliğin 24′ ünü, YDK’ da 7 üyeliğin tamamını, GDK’ da ise 11 üyeliğin 10′ unu alarak büyük bir başarı elde ettik. Ülke genelindeki 340 şubemizden seçime katılan  üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. ADD olarak buradan Atatürk’ ün ilke ve inkılapları doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğimizi ve değerli delegelerimizin güvenine layık olabilmek için var gücümüzle çalışacağımızı vurgulamak istiyorum.” dedi.

Diğer yandan CHP Genel Başkanı Özgül Özel, ABB Başkanı Mansur Yavaş, İnönü Vakfı Başkanı Gülsüm Bilgehan ve emekli orgeneral Hurşit Tolon’un kongreye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak ADD camiasını onore ettiler.

Exit mobile version