Giresun Işık Gazetesi

Aranan 4 kişi yakalandı!

Giresun Valiliği, Tirebolu ve Bulancak ilçelerinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan jandarma operasyonları hakkında açıklama yaptı. Tirebolu İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından “Bilişim Sistemleri, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan A.Ç. isimli şahıs, 28 Mayıs 2024 tarihinde yakalanarak Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ise “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan 21 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası ile aranan S.A. ve Y.A. isimli şahısları 28 Mayıs 2024 tarihinde yakalayarak cezaevine gönderdi. Ayrıca, “Resmi Belgede Sahtecilik ve Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan 5 yıl hapis cezası ile aranan S.A. isimli başka bir şahıs, 29 Mayıs 2024 tarihinde yakalanarak Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Bu operasyonlar, jandarma ekiplerinin aranan suçlulara yönelik etkin mücadelesinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Exit mobile version