Giresun Işık Gazetesi

Bahçeli’nin açıklamalarına Yakup Kürşad Yılmaz’dan destek

Devlet Bahçeli, “Terörist başının tecriti kaldırılırsa, DEM Parti grup toplantısında konuşsun, terörün bittiğini ilan etsin” ifadeleriyle dikkatleri üzerine çekti. Bu açıklamalar, farklı kesimlerden sert tepkiler alırken, terörle mücadele adına önemli bir adım olarak da değerlendirildi.

YAKUP KÜRŞAD YILMAZ’DAN DESTEK VE SERT MESAJLAR
Ülkücü camianın önde gelen isimlerinden, Giresunlu Yakup Kürşad Yılmaz da sosyal medya hesabından Bahçeli’ye tam destek vererek, “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” anlayışıyla Bahçeli’nin Türkiye’nin birliğine yönelik hamlelerini övdü. Yılmaz, Bahçeli’nin her hamlesinin zamanla anlaşıldığını belirterek, Türkiye’nin ABD güdümlü FETÖ ve PKK terör örgütlerine karşı liderlerinin yanında olduğunu güçlü ifadelerle vurguladı.

“TÜRKMEN BEYİMİZ HER ÜLKÜCÜNÜN KIRMIZI ÇİZGİSİDİR”
Yılmaz, Bahçeli’nin “Türkmen Beyi” olarak ülkücülerin kırmızı çizgisi olduğunu belirtti. Bahçeli’nin ülkeye ve millete sevgisinin her cümlesinde hissedildiğini ifade eden Yılmaz, “Biz kırmızı çizgilerimizi boyayla çekmeyiz, vatan için akıtmaya hazır kanımızla çizeriz” diyerek, kararlılık mesajını net bir şekilde verdi.

 

 

Exit mobile version