Giresun Işık Gazetesi

Başkan Ayyıldız’dan Ankara temasları

Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, Ankara’da önemli temaslarda bulunmaya devam ediyor. AK Parti Giresun Milletvekilleri Ali Temür ve Nazım Elmas ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya gelen Ayyıldız, Piraziz’e önemli destekler sağlamak için görüşmeler gerçekleştirdi. Ayrıca AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve TBMM İdari Amiri Hasan Turan ile de buluşan Ayyıldız, ilçesine müjdeli haberler verdi.

ÇEVRE YATIRIMLARI İÇİN BÜYÜK HİBE
Başkan Mahmut Esat Ayyıldız, yaptığı açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Piraziz Belediyesi’ne çöp aracı ve çöp konteyneri alımı için 3 milyon 670 bin TL hibe sağlandığını duyurdu. Ayyıldız, “Piraziz’in temizliği ve çevre düzenlemeleri için önemli bir adım atıyoruz. Bu hibe sayesinde temizlik hizmetlerimizi daha verimli hale getireceğiz” dedi.

TEŞEKKÜRLER VE GELECEK PROJELER
Başkan Ayyıldız, Pirazizli hemşehrisi, TBMM İdari Amiri Hasan Turan’a ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ayyıldız, “Piraziz için çalışmaya devam edeceğiz, çevre yatırımlarımız hız kesmeden sürecek” ifadelerini kullandı.

HALKIN REFAHI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Başkan Ayyıldız, Piraziz’in gelişimi ve halkın yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Çevre yatırımları ile bölgenin daha temiz ve yaşanabilir hale getirilmesi hedefleniyor.

Exit mobile version