Giresun Işık Gazetesi

Bitmeyen yağmur Giresun’da sel baskınlarına neden oldu

Bir süredir etkili olan sağanak yağmurla toprak suya doydu. Dün meteorolojinin turuncu uyarı verdiği Giresun’da zaman zaman etkili olan sağanak yağmur ciddi manada bir olumsuzluğa neden olmadı. Meteoroloji verilerine göre bugünden itibaren Giresun’u sıcak ve güneşli günler bekliyor. Kurban Bayramı’nın sıcak ve güneşli geçecek.

DUROĞLU BELDESİ SULAR ALTINDA KALDI

Merkeze bağlı Duroğlu beldesinde ve Ülper Köyünde Aksu’ya akan ufak derelerin taşması sonucu belde adeta sular altında kaldı. Belediye ve Özel İdare ekiplerinin çalışması ile müdahale edildi.

PİRAZİZ SAHİL YOLUNDA ULAŞIM AKSADI!

Piraziz ilçesinde etkili olan sağanak, Karadeniz Sahil Yolu’nda ulaşımda aksamaya neden oldu. Dün sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla süren sağanak sonucu Karadeniz Sahil Yolu’nun Eğrice mevkisinde su birikintileri oluştu. Sürücülerin araçlarıyla güçlükle ilerlediği yolda, Karayolları ekiplerinin müdahalesiyle su tahliye edildi.

SU TAŞKINI YAĞLIDERE-ALUCRA KARAYOLUNU KAPATTI

Yağlıdere-Alucra karayolunda ise ulaşım kapandı. Yağlıdere Belediye Başkan Veli Özcan Kır, ilçede dün sabah saatlerinde başlayan sağanak sonucu Merkez Mahallesi’nin Harmancık mevkisindeki yamaçtan akan suyun taştığını belirterek, karayolunun ulaşıma kapandığını söyledi. Ahallı, Tepeköy, Palaklı, Akdarı, Günece, Kızılelma, Ömerli, Oruçbey ve Kurucalı mahalle yollarında hasar oluştu.

Exit mobile version