Giresun Işık Gazetesi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den belediyeye ziyaret

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, ziyaret sırasında, “Seçim öncesinde sizlere söz verdiğimiz gibi Giresun’umuzu geri aldık. Belediyemizin duvarına Türk bayrağımız ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resmini astık. Sosyal demokrat belediyecilik bayrağını Giresun’da gururla dalgalandırıyoruz. Şehrimizde çok güzel bir sinerji yakaladık ve sizlerin de sayesinde bu sinerji devam ediyor. Kahve içmek için bize söz vermiştiniz, kahvenizi ısmarlayacağız. Çayı ise Bulancak’ta içeceğiz” dedi.

ÖZEL: “GİRESUN’U YENİDEN KAZANMANIN MEMNUNİYETİNİ DUYUYORUZ”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise şunları söyledi: “Giresun’da geçen dönem yüreğimiz çok buruktu. Çünkü kazanmamız gereken elimizde olan belediyeyi kendi hatalarımız yüzünden kaybetmiştik. Bu süreçte Giresun benim için çok önemli. Artvin elimizdeydi, tekrar Cumhuriyet Halk Partili belediye olarak devam ediyor. Giresun’u, Sinop’u yeniden kazanmanın memnuniyetini duyuyoruz. Giresun’da geçen dönemki kaybı telafi ettik. Bartın’ı, Kastamonu’yu aldık. Ordu’da, Samsun’da ve Trabzon’da merkez ilçeleri aldık. Ayrıca Ordu’da üç ilçe daha alarak ilçe sayımızı dörde çıkardık.”

“GİRESUN’DA BİR SİNERJİ OLDUĞUNU GÖRDÜK”

Özel, “Giresun’da bazı ilçelerimizde kayıp yaşadık ama çok önemli ilçeleri kazandık. İl belediyesini kazanmış olmanın da memnuniyeti içindeyiz. Eşimin babası Bulancaklı. Bu açıdan hem Bulancak, hem Giresun önemli demiştik. Giresun Belediyesi’nde kahve, Bulancak Belediyesi’nde çay içeceğiz demiştik. Şimdi o keyfi yaşamaya geldik. Bu başarıda il başkanımızın ve il yönetimimizin katkısı çok. Giresun’da bir sinerji olduğunu, bir seçimi kazanma azmi olduğunu gördük” dedi.

FINDIĞI SEMBOLİZE EDEN ÇERÇEVE HEDİYESİ

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Fuat Köse, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e fındığı sembolize eden bir çerçeve hediye etti.

Exit mobile version