Giresun Işık Gazetesi

Gezmiş: CHP umudun ve geleceğin güvencesidir

Gezmiş, kurultayda öne çıkan sloganın, halkın umudunun CHP’de olduğunu vurguladığını söyledi.

“İKTİDARA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ”

Gezmiş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, CHP’nin “Kurtuluşun ve kuruluşun partisi” olduğunu belirterek, partinin Türkiye’nin birinci partisi olarak halkın iktidarını kurma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade etti. Kendisini CHP’nin bir neferi olarak nitelendiren Gezmiş, İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’nın partinin iktidara yürüyüşünde önemli bir adım olduğunu belirtti.

HALKIN İKTİDARINI KURMA SÖZÜ

CHP’li Gezmiş, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilk seçimlerde iktidara geleceğini ve Türkiye’nin tüm sorunlarına çözüm bulacağını dile getirdi. Laik, demokratik ve çağdaş bir Türkiye için durmadan çalışacaklarını vurgulayan Gezmiş, halkın mutluluğu ve ülkenin huzuru için kararlı olduklarını belirtti.

“ÜLKEMİZ HUZURA, HALKIMIZ MUTLULUĞA KAVUŞACAK”

İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı kapsamında düzenlenen Sosyal Politikalar Çalıştayı’nda, CHP’nin ekonomik, sosyal ve siyasal projelerinin halkın iktidarı için hazırlandığını belirten Gezmiş, halkın refahını sağlayacak politikalarla ülkenin huzura kavuşacağını söyledi.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ 101 YAŞINDA

9 Eylül’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin 101. kuruluş yıldönümünü kutlayacaklarını hatırlatan Gezmiş, Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıkmaya devam edeceklerini belirtti. CHP’nin tarihsel bir sorumluluğu olduğunu vurgulayan Gezmiş, özgürlük, eşitlik ve dayanışma temelinde mücadelenin süreceğini ifade etti.

 

Exit mobile version