Giresun çocuk evleri sakinleri sporla buluştu

Çocuklar spor faaliyetlerini yakından tanıdı

Giresun çocuk evleri sakinleri sporla buluştu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.09.2024
11
A+
A-

Giresun Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde kalan çocuklar, öğretmenleri eşliğinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında İl Müdürü Muzaffer Ergün, çocukları ağırlayarak onlarla keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

İLGİ VE YETENEKLER ODAKTA
Çocuklarla yapılan sohbetlerde, onların ilgi ve yetenekleri ön planda tutuldu. Özellikle sportif faaliyetlere yönelik ilgiyle dinlenen çocuklar, hangi alanlarda yeteneklerini geliştirmek istediklerini paylaştı.

TALEPLERE KARŞILIK PLANLAMALAR YAPILACAK
Çocukların sportif aktivitelere olan taleplerinin değerlendirildiği görüşmede, bu istekler doğrultusunda yeni projeler ve çalışmalar yapılması kararlaştırıldı. İl Müdürü Ergün, çocukların sporla buluşmasını önemsediklerini belirtti.

SPORLA DAHA AKTİF BİR YAŞAM
Giresun’da spor faaliyetlerine çocukların daha fazla katılımını sağlamak amacıyla başlatılan bu tür ziyaretlerin devam edeceği ifade edildi. Sporun çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimindeki katkısına vurgu yapıldı.

 

Giresun Çocuk Evleri, spor faaliyetleri, çocuk gelişimi, sportif etkinlikler, gençlik spor müdürlüğü, çocuklarla spor, yetenek geliştirme, çocuklara destek, spor projeleri, Giresun spor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.