Giresun Işık Gazetesi

Giresun’da ‘Beyazdan Maviye Yolculuk’ projesi hayata geçiyor

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Göksu Travertenleri ile Mavigöl arasında doğa turizmine hizmet edecek “Beyazdan Maviye Yolculuk” projesini kamuoyuyla paylaştı.

DOĞA VE MACERA TURİZMİNE YENİ BİR NEFES

Proje kapsamında Göksu Travertenleri ile Mavigöl arasında, Aksu Nehri kıyısında yer alacak turistik alanların oluşturulması planlanıyor. Milletvekili Temür, bu projeyle birlikte doğa ve macera turizmine hitap edecek çeşitli aktivitelerin hayata geçirileceğini belirtti. Projede; ahşap yürüyüş yolları, kemer köprü, zipline, hobbit evler, tarihi su değirmeni, orman içi ipli yürüyüş alanları gibi birçok cazibe noktası yer alacak.

DÖRT MEVSİM TURİZM HEDEFİ

Projeyle Giresun’un dört mevsim boyunca turist çekeceğini vurgulayan Temür, doğal güzelliklerin yanı sıra görsel ve sanatsal temaların da projede yer alacağını ifade etti. Bu sayede bölgenin turizm destinasyonunun zenginleşeceği ve turist sayısında artış yaşanacağı hedefleniyor.

TURİZME KATKIDA BULUNANLARA TEŞEKKÜR

Milletvekili Ali Temür, projeye destek veren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve diğer paydaşlara teşekkür etti. Projenin Giresun’a ekonomik anlamda büyük katkılar sunması bekleniyor.

 

Exit mobile version