Giresun Işık Gazetesi

Giresunspor, zorlu Erzurum deplasmanına hazırlanıyor

Uzun süredir aranan galibiyeti Erzurum deplasmanında elde etmek için kararlı bir şekilde çalışıyorlar. Teknik ekip, oyuncuları motive etmek ve stratejik bir planla sahaya çıkmak için yoğun bir şekilde çaba sarf ediyor.

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller’den hazırlıkları değerlendirerek, “Erzurumspor FK ile karşılaşacağımız maç öncesinde takımımızın motivasyonu oldukça yüksek. Bu maç bizim için önemli bir sınav olacak. Rakibimiz güçlü bir ekip ancak biz de hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapıyoruz” dedi.

GİRESUNSPOR RESMEN DİBE VURDU

Giresunspor, son 16 maçının yalnızca birinde lider Eyüpspor’a karşı golsüz berabere kalırken, 15 maçta mağlup oldu. Doğu Karadeniz ekibi, iç saha performansında da zorlanıyor. Kendi evinde oynadığı 13 maçta sadece 1 galibiyet elde eden yeşil-beyazlılar, sadece 2 gol atabildi.

ERZURUM’UN HEDEFİ PLAY-OFF
Erzurumspor FK’nin teknik direktörü Hakan Kutlu, kulübün Trendyol 1. Lig’deki performansını değerlendirirken, ilk hedeflerinin ligde kalıcı olmak olduğunu ancak elde ettikleri başarılarla artık play-off’u hedeflediklerini belirtti.

Kutlu, takımın ikinci yarıya güçlü bir başlangıç yaptığını ve önemli bir çıkış yakaladıklarını ifade ederken, ligin ikinci yarısında sadece 1 gol yediklerini vurguladı. Ayrıca, ilk yarıda da iyi futbol sergilediklerini ancak bazı maçlarda istedikleri sonucu alamadıklarını dile getirdi.

HAKEM ATAMASI YAPILDI

Erzurum FK ile Giresunspor arasında 4 Nisan’da Erzurum Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak karşılaşmanın hakemi belli oldu.

TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamada karşılaşmayı Oğuzhan Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Abdülhamit Söyler, Ramazan ufuk Avdaş, Burak Taşkınsoy yapacak.

Exit mobile version