Giresun Işık Gazetesi

Gülbe’den İmam Hatip Okullarına ziyaret

Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, “İmam-Hatipliler Haftası” dolayısıyla Espiye’deki İmam Hatip liselerini ziyaret etti. Müftü Gülbe, Espiye Şehit Murat Şahin Anadolu Proje İmam Hatip Lisesi ve Eyüp Sultan İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek, okul müdürleri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

EĞİTİMDE BAŞARI DİLEKLERİ VE ÇİÇEK TAKDİMİ

Ziyaret sırasında okul müdürleri ve öğretmenlerle görüşen İlçe Müftüsü Osman Gülbe, İmam-Hatipliler Haftası’nı kutladı ve eğitim-öğretim döneminde başarı dileklerinde bulundu. Gülbe, okul müdürlerine çiçek takdim ederek, bu okullarda verilen eğitimin önemine vurgu yaptı.

İMAM HATİP OKULLARI TOPLUMA MANEVİ LİDERLER YETİŞTİRİYOR

Müftü Gülbe, İmam Hatip okullarının Türkiye’nin eğitim sistemi içindeki özel yerine dikkat çekti ve mezunlarının topluma büyük katkılar sunduğunu belirtti. Gülbe, “Bu okullardan mezun olan gençler, dini bilgi ve değerleri öğrenmenin yanı sıra insanlığa hizmet etme misyonunu taşıyor. Toplumun manevi liderleri ve rehberleri olma potansiyeline sahipler,” dedi.

“ÇİFT KANATLI İNSANLAR” VURGUSU

Espiye Şehit Murat Şahin Anadolu Proje İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen kutlama programına katılan Müftü Gülbe, öğrencilerle yaptığı konuşmada, “Yarın sizler de bu okullardan mezun olup ümmete hizmet edeceksiniz. Akademik başarı kadar manevi değerlere de önem veren çift kanatlı insanlar olarak yetişmenizi istiyoruz,” dedi.

OKUL MÜDÜRLERİNDEN TEŞEKKÜR

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren okul müdürleri Güngör Karaman ve Harun Hezer, İlçe Müftüsü Osman Gülbe’ye teşekkürlerini sundular.

HABER: FİKRET BIYIK

 

Exit mobile version