Giresun Işık Gazetesi

İlçenin geleceği için önemli adımlar atıldı

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, ilçenin gelişimi ve geleceğe yönelik projeler için İstanbul’da önemli temaslarda bulundu. Başkan Sıbıç, kardeş belediyeler ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle yaptığı görüşmelerde bölgenin en büyük projelerinin başlangıcını yaptı.

KARDEŞ BELEDİYELERLE GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ

Başkan Sıbıç, ilk olarak Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara ve İBB Meclis Üyesi Ufuk İnan ile buluşarak, Bulancak için yapılacak projeler hakkında olumlu görüşmeler gerçekleştirdi. Ardından Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nu ziyaret eden Sıbıç, iki belediye arasındaki iş birliğini güçlendirecek projeler üzerinde durdu.

İBB’DEN DESTEK ALINDI

Başkan Sıbıç ve ekibi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Kemal Aydın ve İSKİ Koordinatörü İlyas Şahin ile de görüşerek, Bulancak’ın modernleşmesi için kritik projeleri ele aldı. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yapılan görüşmelerde, ilçeye yönelik yatırımların hızlanacağı müjdesi verildi.

Başkan Necmi Sıbıç, “İlçemizin geleceği adına büyük projelerin temelini atıyoruz. Bulancak’ı daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” diyerek büyük hedeflerini vurguladı.

Exit mobile version