Giresun Işık Gazetesi

Köse: Geleceğimizin teminatı sizlersiniz

Başkan Köse, mesajında öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür ederek, geleceğin teminatı olan gençlerin önemine vurgu yaptı.

Başkan Köse, “Okullarımızda bir eğitim öğretim dönemi daha sona eriyor. Bu süreçte, çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine verdiğimiz önem ve destek, hepimizin ortak sorumluluğu olmuştur” dedi.

ÖĞRENCİLERE VE ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Köse, öğrencilere hitaben, “Değerli öğrenciler, sizler geleceğimizin teminatısınız. Sizlerin yetişmesiyle aydınlık yarınlar mümkün olacaktır. Hepinize başarılarla dolu, güzel bir yaz tatili geçirmenizi diliyorum” ifadelerini kullandı. Ayrıca, öğretmenlere ve velilere teşekkür ederek, “Eğitim camiamızın gerçek kahramanları olan öğretmenlerimize, öğrencilere olan sevgi dolu yaklaşımlarınızla çocuklarımızı geleceğe hazırlıyorsunuz, sizlere minnettarız. Aynı şekilde, onlara destek olan velilerimize ve okul personellerine de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Köse, eğitimin sadece okullarda alınan derslerle sınırlı olmadığını, ailelerin, öğretmenlerin ve toplumun tüm kesimlerinin katkılarıyla gerçekleştiğini belirtti. “Bilgi ve öğrenim, geleceğimizin inşası için en kıymetli yapı taşlarıdır” diyerek, eğitimin önemine dikkat çekti.

Exit mobile version