Giresun Işık Gazetesi

Şampiyonlukta yanımızda olanları davada göremedik

Ayhan, “Hakan Karaahmet başkanlığında Giresunspor’u şampiyon yaptığımızda yanımızda fotoğraf çektirmek isteyenleri, davada göremedik” dedi.

“ASILSIZ SUÇLAMALARA HAKİM KARŞISINDA CEVAP VERDİK”

Ercan Ayhan, Giresunspor’u 44 yıl sonra süper lige çıkaran yönetimin asılsız suçlamalarla karşı karşıya kaldığını belirtti. Üzerlerine atılan suçlamaların siyasi bir operasyon olduğunu vurgulayan Ayhan, “Yeşil-beyazlı armanın itibarını düşüren bu dava, bir grup siyasinin eseridir” ifadelerini kullandı.

“SİYASET SAHNESİNDE SİLİNDİLER, ANCAK TAKIMIMIZA ZARAR VERDİLER”

Ocak ayına ertelenen davayı “Giresunspor’u 44 yıl sonra şampiyon yapanlarla, takımı 2. lige düşürenlerin mücadelesi” olarak niteleyen Ayhan, Giresunspor’u kötü duruma düşüren siyasilerin, halk tarafından siyasetin tozlu raflarına kaldırıldığını söyledi.

“GİRESUNSPOR’DAN NE İSTEDİNİZ?”

Ayhan, Giresun’a hizmet edenlerin engellendiğini ve Giresunspor’un bu durumdan zarar gördüğünü belirterek, “Bu şehrin tek mutluluğu Giresunspor’du. İddianamede yer alan suçlamalar, Trabzonspor’da çok daha fazlasıyla var. Madem dürüstsünüz, orayı da inceleyin” diyerek sert eleştirilerde bulundu.

“GİRESUN’U SEVİYORUZ DEMEK YETMEZ, TAKIMA ZARAR VERDİNİZ”

Ercan Ayhan, Giresunspor’u süper lige çıkaran yönetime dava açanların iki yüzlülüğünü vurgulayarak, “Allah sizi Giresun’dan bir an önce kurtarsın” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Exit mobile version