Giresun Işık Gazetesi

Şehit aileleriyle buluşma

Şehit Piyade Çavuş Ercan Üzer’in ailesini Yolağzı köyündeki evlerinde ziyaret eden Vali Serdengeçti, aileye taziye dileklerinde bulunarak acılarını paylaştı. Ziyaret sırasında, aileye Türk bayrağı ve çiçek takdim eden Vali Serdengeçti, Şehitlerimizin anısını yaşatmanın önemine vurgu yaptı. Ziyarette Kur’an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirilerek dualar edildi.

ŞEHİT ERKAN ÜZER’İN KABRİNDE DUA

Vali Serdengeçti, ziyaretin ardından Şehit Piyade Çavuş Ercan Üzer’in kabrini ziyaret ederek burada dualar etti ve çiçek bıraktı. Şehit Üzer, 1995 yılında Şırnak’ta teröristlerle çıkan çatışmada şehit olmuş ve Keşap ilçesi Bayramşah Köyü’nde toprağa verilmiştir.

KEŞAP BELEDİYESİ’NDE İNCELEMELER

Şehit ailesine yapılan ziyaretin ardından Vali Serdengeçti, Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas ile birlikte Keşap Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Tuncay Muhammet Arışan ile görüşen Vali, ilçenin genel durumu ve belediyenin projeleri hakkında bilgi aldı. Başkan Arışan’a başarılar dileyen Vali Serdengeçti, nazik ziyareti için teşekkür aldı.

KAMU KURUMLARINA TEŞEKKÜR VE İŞ BİRLİĞİ ÇAĞRISI

Ziyaretlerin sonunda, Vali Serdengeçti Keşap ilçesindeki kamu kurumlarının yetkililerine ve personeline teşekkür ederek, ilçenin gelişimi ve refahı için iş birliği ve dayanışma çağrısında bulundu. Vali, Keşap’ın geleceği için ortak çalışmanın önemine dikkat çekti.

Exit mobile version