Giresun Işık Gazetesi

Siyaset üstü anlayış vurgusu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Dr. Gökhan Şenyürek, Kağıthane’de düzenlenen 17’nci Giresun Tanıtım Günleri’nde yaptığı konuşmada, Giresun’un ortak menfaatleri için siyaset üstü bir anlayışla birlik olunması gerektiğini vurguladı. Şenyürek, dernekler, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve Giresunlu hemşehrilerle birlikte ortak aklın hâkim olduğu yeni bir sürecin başlatılabileceğini belirtti.

GİRESUN: MEDENİYET VE EŞSİZ GÜZELLİKLERİN ŞEHRİ
Giresun’un sadece bir coğrafya değil, köklü bir medeniyet olduğunu söyleyen Şenyürek, şehrin doğal güzellikleri, kültürü ve yurtsever insanlarıyla Türkiye’nin en özel noktalarından biri olduğunu vurguladı. Fındığın sosyal ve kültürel yaşamı şekillendirdiği bu eşsiz şehrin her bir ilçesinin ayrı bir değer taşıdığını belirtti.

“GİRESUN’UN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN FIRSAT”
Geleneksel olarak düzenlenen bu büyük etkinliğin, Giresun’un zenginliklerini tanıtmanın yanı sıra, şehrin çözüm bekleyen sorunlarını tartışmak için önemli bir fırsat sunduğunu dile getiren Şenyürek, karşılıklı fikir alışverişinin yapılabileceği bu tür organizasyonların değerli olduğunu ifade etti.

ORTAK MENFAATLER İÇİN BİRLİK ÇAĞRISI
Şenyürek, yerel yönetimlerdeki CHP kazanımları ile iktidar partisine mensup milletvekillerinin merkezi yönetimdeki imkanlarını Giresun’un ortak menfaatleri doğrultusunda birleştirmenin önemine değindi. Bu birlikteliğin Giresun’a büyük katkılar sağlayacağına inandığını belirterek, tüm tarafları siyaset üstü bir anlayışla hareket etmeye davet etti.

TARİHE VE KAHRAMANLARA SAYGI
Konuşmasının sonunda Şenyürek, Millî Mücadele’nin kahramanları olan 42. ve 47. Gönüllü Alaylar’ın evlatlarını ve komutanlarını saygı, rahmet ve minnetle andı. Ayrıca Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm ebediyete göçmüş büyükleri unutmadı.

 

Exit mobile version