Giresun Işık Gazetesi

Tarihi zaferi hiçbir zaman unutmayacağız

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet mücadelesinin simgesi olan bu anlamlı günün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan büyük bir zaferin tarihi olduğunu vurguladı.

Başkan Köse, mesajında; “30 Ağustos, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlik yıllarından itibaren kurduğu ‘milletin egemenliği’ için atılmış en önemli adımlardan biridir.  Yine 30 Ağustos, milletimizin bağımsızlık uğruna verdiği mücadelenin en büyük sembollerinden biridir. Büyük imkansızlıklara rağmen verilen bu kutlu mücadele, bugünümüze de ışık tutmaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde yürütülen bu büyük mücadele, Türk milletinin vatanına ve bağımsızlığına olan bağlılığının en güçlü ifadesidir. Bizler, Atatürk’ün ilkelerine bağlı kalarak, bu zaferin değerini her zaman yaşatacak ve geleceğe taşıyacağız. Ulu Önder Atatürk’ün önderliğinde kazanılan bu zafer, sadece Türk milletinin değil, dünya tarihinin de en önemli dönüm noktalarından biridir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Atatürk’ün izinden yürümeye devam edeceğimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi.

Başkan Köse, mesajının sonunda da şehitlerimizi saygıyla, gazilerimizi minnetle andığını belirterek, “Tüm vatandaşlarımızı 30 Ağustos Cuma günü saat 20.00’da Çotanak İlkokulunun önünden başlayıp Atatürk Meydanında sonlanacak olan Büyük Zafer Yürüyüşümüze davet ediyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version