Giresun Işık Gazetesi

Tarımın Görsel Yolculuğuna Katılın!

14.Uluslararası Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması (UTOİFY), 22 Nisan 2024 – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında başvuruları kabul ediyor.

Yarışmacılar, bitkisel ve hayvansal üretime, ormana, suya, gıdaya ve tarımsal hareketliliğe dair fotoğraflarla yarışmaya katılabilecekler. Yarışma, “Genel, Çiftçi, Öğrenci, Tema, Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları, DenizBank Çalışanları” olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştirilecek. 2024 yılı “Tema Kategorisi” konusu ise “Üretimin ve Üreticinin Yüzyılı” olarak belirlendi.

Toplamda 14 ödülün dağıtılacağı yarışmanın sonuçları, 23 Eylül – 23 Ekim 2024 tarihleri arasında açıklanacak. Daha sonra yapılacak ödül töreninde kategorilerinde dereceye giren eserlere ödülleri verilecek. Yarışma sonunda seçilen fotoğraflar, ülke genelinde çeşitli sergilerde sanatseverlerle buluşacak.

Yarışmaya katılmak isteyenler, https://www.tarimorman.gov.tr adresi üzerinden detaylı bilgiye ulaşabilirler. Tarım ve doğayla ilgili sanatsal yeteneklerini göstermek isteyenler için bu yarışma, kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuyor.

Exit mobile version