Giresun Işık Gazetesi

Uzmanlık sınavını başarıyla geçti

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı araştırma görevlisi Opr. Dr. Funda Yılmaz, 17 Eylül’de girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamladı. Sınavda jüri üyeliği yapan Ordu Üniversitesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aslıhan Uzun, Doç. Dr. Asena Keleş Şahin, Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Kliniği’nden Doç. Dr. Şafak Korkmaz, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ali Altınbaş ve Dr. Öğr. Üyesi Azime Bulut, sınav sürecini yönetti.

TÖRENLE KUTLANDI

Sınav sonrası düzenlenen törende, Opr. Dr. Funda Yılmaz’ı ailesi, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammed Bulut, Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı ve hastane yöneticileri ile meslektaşları yalnız bırakmadı. Törende Yılmaz’a başarı dilekleri iletilirken, jüri üyeleri ve Göz Hastalıkları Kliniği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şafak Korkmaz da tebrik edildi.

MESLEK HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ

Opr. Dr. Funda Yılmaz’ın uzmanlık sınavını başarıyla tamamlaması, hem ailesi hem de meslektaşları tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Kendisine meslek hayatında başarılar diliyoruz.

 

Exit mobile version