Giresun Işık Gazetesi

Vali Serdengeçti’ye önemli ziyaretler

ESPİYE BELEDİYE BAŞKANI KARADERE’Yİ AĞIRLADI

Vali Serdengeçti, ilk olarak Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere’yi makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Serdengeçti, Başkan Karadere’ye teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Daha sonra, şehit Jandarma Er Mehmet Ercan Soytürk’ün ailesini misafir eden Vali Serdengeçti, şehit annesi Emine teyze ile bir araya geldi. Şehit ailesine başsağlığı dileyen Vali Serdengeçti, nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

YENİ KAYMAKAMLARA BAŞARI DİLEDİ

Son kararname ile ilimize atanan Espiye Kaymakamı Ahmet Kavanoz ve Keşap Kaymakamı Selin Sarı’yı makamında kabul eden Vali Serdengeçti, yeni görevlerine başlayan kaymakamlara başarılar diledi.

ANDA DERNEĞİ TEMSİLCİLERİNİ AĞIRLADI

Vali Serdengeçti, günün sonunda Anda Eğitim, Araştırma, Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği Karadeniz Bölge Başkanı Yunus Ersoy ve ekibini kabul etti. Gönüllülük ve yardımseverlik anlayışıyla vatandaşların yanında olan Anda Derneği mensuplarına teşekkür eden Vali Serdengeçti, çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Serdengeçti’nin ziyaretleri, vatandaşlarla ve kurumlarla olan güçlü iletişiminin bir göstergesi olarak dikkat çekti.

Exit mobile version