Giresun Işık Gazetesi

Yeni dönem için planlar masaya yatırıldı

Espiye Kaymakamı Ahmet Kavanoz başkanlığında, 2024-2025 eğitim öğretim dönemi öncesi okul müdürleriyle bir araya gelindi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Öztürk ve Şube Müdürü Ramis Baştuğ’un da katıldığı toplantıda, yeni dönem öncesi yapılan hazırlıklar değerlendirildi.

EĞİTİM VE SPORDA BAŞARIYI ARTIRMAYA YÖNELİK ÇALIŞMALAR
İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Öztürk, toplantıda Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sınavı (LGS) yerleştirme sonuçlarını değerlendirirken, ilçede gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve sportif yarışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca, öğrencilerin başarısını artırmaya yönelik yapılan çalışmaları, pansiyon yerleştirmelerini ve taşımalı eğitimle ilgili gelişmeleri sundu.

OKUL MÜDÜRLERİNDEN KAPSAMLI SUNUMLAR
Toplantıya katılan okul müdürleri, okullarında gerçekleştirdikleri faaliyetler ve 2024-2025 eğitim öğretim dönemi planlamalarına ilişkin sunumlar yaptı. Sunumlarda, okulların genel durumu, başarıyı artırmaya yönelik yapılan çalışmalar ve planlanan projeler değerlendirildi.

KAYMAKAM KAVANOZ’DAN YENİ DÖNEME DESTEK MESAJI
Kaymakam Ahmet Kavanoz, toplantının sonunda 2023-2024 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen sosyal, kültürel, akademik ve sportif faaliyetlerin 2024-2025 döneminde de artarak devam edeceğini belirtti. Eğitim faaliyetlerine her türlü desteğin verileceğini vurgulayan Kavanoz, yeni eğitim öğretim yılının tüm okullara hayırlı olmasını diledi.

HABER: FİKRET BIYIK

 

Exit mobile version