14 Mayıs’ta Giresun’da yine bir tarih yazacağız

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den Giresun milletvekili adayı gösterilen Nazım Elmas, Ali Temür, Tolga Erener ve Berrin Aydın, düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı.

14 Mayıs’ta Giresun’da yine bir tarih yazacağız
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.04.2023
37
A+
A-

19 Eylül spor salonunda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında konuşan milletvekili adayları Elmas, Temür, Erener ve Berrin Aydın, 14 Mayıs’ta Giresun’un yine bir tarih yazacağını ifade ettiler. İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ise, “Zafere inanan AK kadrolarımızla 14 Mayıs seçimlerini de kazanacak ve Türkiye’nin en büyük ailesi olarak ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

İl Başkanı Yılmaz, Giresun’un her seçimde AK Parti’ye güvendiğinin altını çizerek, “14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçim sathındayız. 14 Mayıs tüm dünyanın, özellikle İslam aleminin yakından takip ettiği bir seçim haline geldi. Yüklendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz. Gece gündüz demeden tüm teşkilat üyelerimiz ve milletvekili adaylarımızla birlikte çalışarak milletimizle geleceğin umudunu, bugünün inancını ve heyecanını paylaşacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız ve bizler sadece 85 milyonluk Türkiye’nin değil, kalbi bizimle atan tüm mazlum ülkelerin ve sessiz milyonların umudu, sessiz milyonların gür sesiyiz. İmanımızla, inancımızla hepsinin üstesinden geliyor, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Bizim teşkilatımızın her bir üyesi, millete hizmeti aşk olarak gören bir anlayışa sahiptir” dedi.

“HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ YİNE BİZDEN YANA”

“Birbirinden kıymetli Milletvekilleri adaylarımız var.” diyen İl Başkanı Yılmaz, “Bu süreçte en çok milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yine teşkilatımıza oldu. Bu da gösteriyor ki halkımızın teveccühü bizden yana. Ben milletvekili aday adayı olmuş ama aday olamamış arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Son derece düzgün bir süreci geride bıraktık. Artık adaylarımızla birlikte ‘Durmak yok yola devam’ diyerek yeni dönemde de yeni milletvekillerimizle birlikte ilimizin önde gelen projelerinden; Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle ilan edilen 3. ve 4. Organize Sanayi Bölgelerimiz, yapımı planlanan 5. Organize Sanayi Bölgemiz, Giresun Merkez, Dereli, Keşap, Bulancak ilçelerimiz ile Duroğlu beldemiz ve bu bölge havzasındaki köylerimizin İçme Suyu Projesi, bu bölgelerimize İçme Suyu Temini Projesi, Güney Çevre Yolu, Giresun Teknopark, Giresun Atıksu Projesi, Giresun Balıkçı Barınağı (Uzuncakum – Güneyköy), Giresun Adliye Sarayı, Giresun Kültür Merkezi, İlçe belediyelerimizin tüm projeleri, ilçelerimizdeki turizm yatırımları ve eksik kalan doğalgaz alt yapılarının da takibi olacağız” diye konuştu.

Milletvekili adayları Nazım Elmas, Ali Temür, Tolga Erener ve Berrin Aydın da 14 Mayıs’ta Giresun’un yine bir tarih yazacağını ifade ettiler.

REKLAM ALANI