150 TL iken satıştan kaldırıldı!

Toprak Mahsulleri Ofisi ( TMO) tarafından TMO markasıyla satışa sunulan ayçiçeği yağının satışı stoklarda olmasına rağmen yılbaşından sonra durduruldu.

150 TL iken satıştan kaldırıldı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.01.2024
128
A+
A-

TMO’nun satış ofislerinde ve PTTAVM’lerde 5 litresi 150 liradan satılan yağ yeni yılla birlikte satıştan kaldırıldı. Yılbaşından önce TMO satış ofislerinde tüketiciler tarafından kolaylıkla bulunabilen ayçiçeği yağının satışı birden neden durdurulduğu merak ediliyor. Tüketicileri fahiş fiyatlara karşı koruma adına üretilerek, kar gözetmeksiniz satışa sunulan TMO ayçiçeği yağı satışının, diğer yağ fiyatlarındaki artışın ardından satıştan kaldırılması kafalarda soru işareti bıraktı.

Edinilen bilgiye göre TMO stoklarında yağ bulunmasına rağmen satışının yapılmaması akıllara, “TMO da ayçiçeği yağına zam mı yapacak” sorusunu getirdi. Fiyat ve kalite açısından vatandaşların tüketebildiği TMO ayçiçeği yağı yeniden aynı fiyattan (5 litre 150 TL) satışa sunulacak mı, vatandaşlar merakla bir açıklama beklerken, şuanda piyasada en ucuz ayçiçeği yağının 5 litresi ise 200 lira civarında satılmakta.

REKLAM ALANI