20 yıl sonra yeniden aynı göreve talip

Milliyetçi Hareket Partisinin Giresun’da sembol isimlerinden olan Mimar Mehmet Gürsoy’un aday adaylığı camia içerisinde memnuniyetle karşılandı. 2004 yılında MHP adayı olarak partisini temsil eden Gürsoy, bilgi ve birikimi ile Belediye Başkanlığına talip olduğunu açıkladı

20 yıl sonra yeniden aynı göreve talip
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.12.2023
216
A+
A-

Giresun’a hizmet etme arzusuyla önümüzdeki seçimlerde Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulunduğunu belirten Mehmet Gürsoy, “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, bu kararımı alırken şehrimizin potansiyelini ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde değerlendirdim ve biliyorum. Geleceğimizi şekillendirecek olan bu süreçte, benim için en önemli olan nokta, siz değerli hemşerilerimizin beklentilerini karşılamak ve şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmektir” dedi.

Gürsoy, “Vizyonum, şehrimizi çağdaş, sürdürülebilir ve herkesin gururla yaşadığı bir yer haline getirmektir. Belediye Başkanlığı sürecinde, katılımcı bir yönetim anlayışı benimseyerek, sizlerin fikirlerine ve taleplerine her zaman açık olacağım” ifadelerine yer verdi.

MEHMET GÜRSOY KİMDİR?

1951 Giresun’da dünyaya gelen Mehmet Gürsoy, ilk öğrenimini Keşap Halkalı köyünde tamamladıktan sonra orta okulu Ticaret bölümünde, lise kısmını ise Giresun Lisesinde tamamladı.

1970 yılında Ankara Mühendislik ve Mimarlık bölümünü kazandı. Öğrenci hareketlerinin yoğun yaşandığı dönemde aldığım görevler nedeniyle 1977 yılında eğitimimi tamamlayıp çalışma hayatına başladı. 1983 yılında Giresun’da kendi şirketini kurarak özel mimarlık ve mühendislik faaliyetlerini sürdürdü.

1970 yılında Ankara Ülkü Ocaklarında ve Ülkücü Gençlik Derneğinde görevler aldı. 1970 yılından beri aktif siyasetin içinde olan Gürsoy, 2004 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Belediye Başkan adayı olarak seçime girdi. Gürsoy, Giresun’da Milliyetçi Hareket Partisi’nde çeşitli kademelerde görev yaptı.

REKLAM ALANI