3 ayda, 13 soru önergesi verdi!

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 28. Dönem milletvekili seçimlerinde CHP’den Giresun’un ilk kadın milletvekili seçilen Elvan Işık Gezmiş, bugüne kadar 13 soru önergesiyle Giresun’un sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı.

3 ayda, 13 soru önergesi verdi!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.09.2023
62
A+
A-

CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, yaz boyunca verdiği soru önergelerine ilişkin bilgileri paylaştı. Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında Giresun ve ilçelerinin sorunlarına dair ilgili bakanlıklara verdiği soru önergelerinin içeriğinde; sağlıktan eğitime, alt yapı sorunlarından trafik sorununa dek pek çok konu bulunuyor. Gezmiş, bakanlıklara verdiği önergelerin sonuna kadar takipçisi olacağının altını çizdi.

ÖNERGELERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

Milletvekili Gezmiş, Temmuz, Ağustos ve Eylül döneminde, hastanelerdeki doktor ve cihaz eksikliği, çevre yolunun akıbeti, balık çiftliklerinin yol açtığı sorunlar, piyasada bulunamayan ilaçlar, katı atık depolama tesisinin modernizesi, engelli yurttaşların medikal malzeme ihtiyaçları, Jandarma Bölge Komutanlığı’nın kapanması, yaylaların yol, su ve elektrik sorunları, liman ve hastane kavşaklarında meydana gelen kazalar, köylerdeki mobil iletişim sorunları, Ordu-Giresun havaalanına İLS cihazının kurulması, kışlık odun ihtiyacının karşılanması ve TMO’nun müdahale fındık alım miktarı hakkında ilgi bakanlıklara önergeler verdi.

HER KESİMLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYOR

Öte yandan Milletvekili Gezmiş, her kesimle buluşup fikir alışverişi yapıyor. Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Giresun’da kaldığı süre içinde partisinin ilçe kongrelerine katılmanın ötesinde ilçe ziyaretleri de yaparak vatandaşlarla buluşup, sorunları dinlemişti. Ayrıca Vali başta olmak üzere, devlet kurumlarını ve STK’ları da ziyaret ederek, Giresun’un sorunlarına dair fikir alışverişi yapmıştı.

REKLAM ALANI