3.OSB yeri belirlendi!

Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Vali Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında toplandı.

3.OSB yeri belirlendi!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.10.2023
164
A+
A-

Vali Serdengeçti, 3. OSB’nin çalışmaları hakkında Bölge Müdürü Cem Bayraktar ve yönetim kurulu üyelerinden brifing aldı. Bölgenin kuruluş protokolünün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandığı ve tüzel kişiliğinin tescil edildiği aktarıldı. Espiye ilçesi Adabük Mahallesi ve Tirebolu ilçesi Düzköy köyü mevkiinde bulunan 63 hektarlık alanın Organize Sanayi Bölgesi olarak belirlendiği ve sınırlarının kesinleştirildiği ifade edildi.

Brifingde istihdam hedefleri de vurgulandı. Yatırımcıların tahmini verdiği istihdam miktarının 7.500 kişi olduğu ve bu hedefe ulaşılması amaçlandığı belirtildi. Son olarak, Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi’nin teşvikler konusunda da detaylı bilgi verildi.

Bu önemli toplantının ardından Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak ilk kararları imzalayarak bölgenin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlamak için çalışmalara hız kazandırdı. Vali Serdengeçti başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; 3. OSB Bölge Müdürü Cem Bayraktar, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ile Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu başta olmak üzere Giresun İl Özel İdaresi, Espiye ve Tirebolu Belediyesi ile Giresun Ticaret ve Sanayi Odası kurum temsilcileri katıldı.

REKLAM ALANI