50 aday adayı başvurdu!

AK Parti’den Giresun milletvekili aday adaylığı için 50 kişi başvurdu. AK Parti Genel Merkezi ve İl Başkanlığına başvuru yapanlar arasında 4 kadın aday adayı bulunuyor.

50 aday adayı başvurdu!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.03.2023
139
A+
A-

AK Parti Giresun il başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda, 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için aday adayı olan isimler kamuoyuna tanıtıldı. İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, 4’ü kadın 50 kişinin milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunduğunu belirterek, tüm aday adaylarına başarılar diledi. Aday adaylarını tek tek tanıtan Yılmaz, “Bu kadrolarla birlikte inşallah 13. Cumhurbaşkanı olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçecektir” dedi.

CUMARTESİ GÜNÜ TEMAYÜL VAR!

Milletvekili aday adaylığı başvuru sürecinin dün tamamlandığı AK Parti’de, önce teşkilat temayül yoklaması yapılacak, ardından aday adayları, MYK ve MKYK üyelerinden oluşan alt komisyonlarca değerlendirilecek. AK Parti Genel Merkezi ile il başkanlıklarına başvuran milletvekili aday adayları için 25 Mart Cumartesi günü teşkilat temayül yoklaması yapılacak. Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinden oluşturulacak alt komisyonlar, milletvekili aday adaylığı başvurularını değerlendirmek üzere çalışmalara başlayacak. Bu komisyonların değerlendirmelerinin ardından nihai karar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık yapacağı üst komisyonda verilecek.

REKLAM ALANI