SP, CHP’ye açık kapı bıraktı

Saadet Partili Bektaş, “Sosyal yardımlarla beraber insanların cebine para koyarak belediyeyi almaya çalışıyorlar. Bize buna karşıyız” derken CHP’ye ise kapılarını kapatmadı.

SP, CHP’ye açık kapı bıraktı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.01.2024
56
A+
A-

Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, Saadet Partisi olarak 31 Mart 2024 seçimleri için bir mücadelenin içerisinde olacaklarını kaydetti. Giresun Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesine baktıklarında temsil ağırlama, hediye ve ödül gibi kalemlere 100 milyon lira para ayrıldığına dikkat çeken Bektaş, “Resmen seçim parası ayrılmış buraya” dedi.

“İNSANLARIN CEBİNE KOYARAK, BELEDİYEYİ ALMAYA ÇALIŞIYORLAR”

“Kardeşim sen nesinde 100 milyon lira özel kalem ödeneği ayırıyorsun. Giresun Belediyesinin eti ne budu?” diye soran Bektaş, “Giresun Belediyesinin 5 yıldır yapmış olduğu hizmetler, hükümetin hizmetleri. Giresun’da halen trafik ve otopark sorunu çözülmedi. Giresun’un her tarafında trafik sorunu var. Çözemediler. Dal-çık projesi dediler, seçim sürecine girilince ve kamuoyunda tepki oluşunca ‘ben ne yapıyorum’ herhalde dedi ve askıya aldı. Güney çevre yolu diye zaten bir dertleri yok. Sosyal yardımlarla beraber insanların cebine para koyarak belediyeyi almaya çalışıyorlar. Biz buna karşıyız” diye konuştu.

CHP’YE AÇIK KAPI BIRAKTI

Giresun’da CHP ile bir ortaklığın olabileceğinin sinyali de veren SP İl Başkanı Bektaş, “Oturup görüşülebilinir. Şu anda ciddi bir görüşme yok. Biz kendi adayımızı açıklamak üzere hazırlık yapıyoruz. 81 ilde yüzde 10 CHP ile dirsek temasında bulunup, işbirliği yapsak bunlar bir tanesi Giresun Belediyesi olabilir” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI