Giresunspor’dan Başkan Köse’ye nezaket ziyareti

Giresunspor Başkanı Emin Eltuğral ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, dün Giresun Belediye Başkanı Sayın Fuat Köse’ye bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Giresunspor’dan Başkan Köse’ye nezaket ziyareti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.06.2024
Düzenleme: 12.06.2024 10:08
20
A+
A-

Giresunspor kulübünden yapılan açıklamada, “Gerçekleşen ziyarette Giresunsporumuz ve şehrimiz için her alanda yakın iş birliği ve istişare içinde olacağımız konusunda aynı noktada olduğumuzu görmekten büyük mutluluk duyduğumuzu ifade ediyor, Sayın Köse’ye Giresunsporumuza göstermiş oldukları yakın ve samimi ilgi için teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

KEŞAP BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Başkan Emin Eltuğral ve Yönetim Kurulu Üyeleri, daha sonra Keşap Belediye Başkanı Tuncay Arışan’ı makamında ziyaret ettiler.

Yapılan açıklamada, “Başkan Arışan’a Giresunsporumuza göstermiş oldukları yakın ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” denildi.

BASIN YAYIN KURULUŞLARINA ZİYARETE DEVAM

Eltuğral ve beraberindekiler, son olarak şehrimizde faaliyet gösteren bazı basın yayın organlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Bu kapsamda dijital ortamda yayın yapan Medya 28, haftalık yayın yapan Giresun Olay ve Giresun Tarafsız gazetelerini ziyaret edildi.

Başkan Eltuğral, basın mensuplarına nazik misafirperverlikleri için teşekkür ettiler.

REKLAM ALANI