Başkan Ayyıldız’dan başarılı öğrencilere anlamlı hediye

Piraziz İlçe Kaymakamı Burak Öz ve Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, öğrencilerin karne heyecanlarını paylaştı.

Başkan Ayyıldız’dan başarılı öğrencilere anlamlı hediye
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.06.2024
18
A+
A-

Başkan Ayyıldız derslerinde başarılı olan 50 öğrenciye bayram hediyesi olarak bisiklet, boyama kitabı ve boya kalemi hediye etti. İlçedeki öğrencilere yönelik yapılan bu anlamlı jest, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de aileler tarafından büyük takdir topladı.

Başkan Ayyıldız, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız hep gülsün istiyoruz. Bayramın en güzel hediyesi bizden olsun dedik. İlçemizde derslerinde başarılı olan öğrencilerimize bisiklet, boyama kitabı ve boya kalemi hediye ettik. Güle güle binsinler, güzel günlerde pedallasınlar. Eğitime ve çocuklarımıza desteğimiz sürecek,” ifadelerini kullandı.

Belediyenin eğitime verdiği destekle ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Başkan Ayyıldız, “Bizler, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanındayız. Onların başarısını ödüllendirmek ve motive etmek için elimizden geleni yapacağız. Eğitime ve çocuklarımıza desteğimiz sürecek,” dedi.

Piraziz Belediyesi’nin bu tür sosyal projeleriyle çocukların eğitimine ve gelişimine katkı sağlamak için çaba göstermeye devam edeceği belirtildi.

REKLAM ALANI