CHP heyetinden Vali Serdengeçti’ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’yi ziyaret etti.

CHP heyetinden Vali Serdengeçti’ye ziyaret
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.08.2024
19
A+
A-

Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, CHP Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek ve Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Hotmanoğlu hazır bulundu.

GİRESUN’UN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Ziyaret sırasında CHP heyeti, Vali Serdengeçti ile Giresun’un sorunları ve çözüm önerileri üzerine detaylı bir görüşme gerçekleştirdi. Heyet, yerel yönetimle işbirliği yaparak Giresun halkının refahını artırmaya yönelik çalışmalar hakkında bilgi aldı ve görüş alışverişinde bulundu.

CHP HEYETİNDEN DESTEK MESAJLARI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem ve beraberindeki heyet, Giresun’un gelişimine katkı sağlamak için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Vali Serdengeçti’ye, misafirperverliği ve sorunların çözümüne yönelik gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür ettiler.

TEŞEKKÜR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, CHP Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek ve Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Hotmanoğlu’na, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’ye gerçekleştirdikleri bu nazik ziyaret için teşekkür ediyorum. Bu ziyaretin, Giresun’da CHP ve yerel yönetim arasındaki işbirliğini güçlendireceği ve bölge halkına yönelik çalışmaların etkisini artıracağı inancındayım.

REKLAM ALANI