Kişinev’de büyük zafer

Türkiye’nin gururu: Deva Dübüş Dünya Şampiyonu oldu

Kişinev’de büyük zafer
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
15
A+
A-

Moldova’nın başkenti Kişinev’de düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Giresunlu genç yetenek Deva Dübüş, bir kez daha şampiyonluk elde etti. Pazar günü gerçekleşen sol kol müsabakalarında rakiplerini ardında bırakan Dübüş, yeniden dünya şampiyonu unvanını kazanarak Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattı.

GİRESUNLU GENÇ YETENEK, DÜNYANIN ZİRVESİNDE

Henüz Uğur Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisi olan Deva Dübüş, genç yaşına rağmen bilek güreşi arenasında sergilediği üstün performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz yıllarda da birçok başarıya imza atan Dübüş, hem ailesini hem de memleketi Giresun’u gururlandırmaya devam ediyor.

 

AİLESİNDEN DESTEK

Deva Dübüş’ün annesi Gülcan Dübüş, kızının dünya şampiyonluğunu kazandığı için büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti. Gülcan Dübüş, “Kızımın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Onun hem derslerinde hem de spor hayatında elde ettiği bu başarılar bizi çok mutlu ediyor. Deva’nın geleceğinden çok umutluyuz,” dedi.

YENİ HEDEF SAĞ KOL MÜSABAKALARI

Dün sol kol müsabakalarında dünya şampiyonu olan Deva Dübüş, bugün sağ kol müsabakalarında da madalya kazanmak için mücadele edecek. Genç sporcu, hedeflerine adım adım ilerlerken, Türkiye’nin gururu olmaya devam ediyor.

REKLAM ALANI