Yakup Karakaya: Halkçılık programıyla geleceği inşa edeceğiz

CHP Bulancak İlçe Başkanı ve Kurultay Delegesi Yakup Karakaya, Ankara’da ATO Congressium’da gerçekleştirilen CHP’nin İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yakup Karakaya: Halkçılık programıyla geleceği inşa edeceğiz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.09.2024
12
A+
A-

Karakaya, konuşmasında “Her derdin var bir çaresi var, onun da adı Cumhuriyet Halk Partisi’dir” ifadesini kullandı.

Başkan Karakaya, kurultayda kabul edilen yeni programın “Halkçılık Programı” adını alacağını belirterek, “Mustafa Kemal Atatürk tarafından 13 Eylül 1920’de TBMM’ye sunulan Halkçılık Programı’nın verdiği ilhamla, yeni programımıza da bu ismi vereceğiz. Halkın sorunlarına yine halkın talepleri doğrultusunda çözüm önerileri sunacağız” dedi.

İKİNCİ YÜZYILIN VİZYONU

Karakaya, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında CHP’nin halkla birlikte, halk için hazırlanmış bir programla geleceği inşa edeceğini vurguladı. “Bu program, Cumhuriyetin ikinci yüzyılının vizyonunu oluşturacak. Örgütümüze ve vatandaşlarımıza çağrımız, bu programa katkı sunmaları ve büyük değişimin bir parçası olmalarıdır” diye konuştu.

DEMOKRATİK VE KATILIMCI TÜZÜK

Karakaya, kurultayda en geniş mutabakatla kabul edilen yeni tüzüğün demokratik, katılımcı ve eşitlikçi bir yapıya sahip olduğunu ifade ederek, “Kurultay sonuç bildirgemiz, eşit, özgür ve adil bir Türkiye’yi kuracağımızın teminatıdır” dedi. Ayrıca, iktidara geldiklerinde uygulayacakları parti programına da vurgu yaptı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.