Aydın: Oyuncularımın mücadelesine minnettarım

Metin Aydın: “İnanmış bir takımız, 3 puanlar alarak devam edeceğiz” dedi.

Aydın: Oyuncularımın mücadelesine minnettarım
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.09.2024
11
A+
A-

Giresunspor Teknik Direktörü Metin Aydın, Van Spor FK maçı sonrası yaptığı açıklamalarda, takımının sergilediği mücadeleden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aydın, “Bu takımı en zayıf halka olarak görenlere inat, çok çalışarak başarılı olacağımızı gösterdik. Bugünkü üstün mücadelelerinden dolayı oyuncularıma teşekkür ediyorum, her birini alınlarından öpüyorum” dedi.

ŞAHİN DİK’E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Maç sırasında darbe alarak baygınlık geçiren Şahin Dik hakkında da konuşan Aydın, “Şahin evladımız maç içinde aldığı darbe sonrası oyundan çıkmak istemedi, arkadaşlarını yalnız bırakmak istemedi. Maç sonunda baygınlık geçirdi ve hastaneye kaldırıldı, durumu iyi. Kendisine hem geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum hem de attığı gol için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Giresunspor taraftarına da seslenen Aydın, “Bizi 90 dakika boyunca destekleyen taraftarımıza minnettarım. İnansınlar, bu çocuklar daha çok güzel işler yapacak. Taraftarlarımız stadyuma gelip desteğe devam etsinler” şeklinde konuştu.

“GALİP GELEMEDİK AMA MÜCADELEDEN MEMNUNUM”
Maçın değerlendirmesini yaparken Aydın, “Galip gelseydik çok daha iyi olurdu, pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Rakip de güçlü bir takım ve onlar da galip gelebilirdi. Mütevazı ve genç kadromuzla, maddi değeri bizden kat kat üstün takımlara karşı mücadele etmeye devam edeceğiz. Bundan sonraki haftalarda 3 puanlar alarak taraftarımızı mutlu etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.