Hizmet ve projeleri değerlendirdi

Başkan Mahmut Esat Ayyıldız basınla kahvaltıda buluştu

Hizmet ve projeleri değerlendirdi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.09.2024
24
A+
A-

Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, düzenlenen basın kahvaltısında görev süresi boyunca yapılan çalışmalar ve yeni projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Ayyıldız, “Belediyeyi 34 milyon TL borçla devraldık ancak kısa sürede önemli adımlar attık” diyerek hizmet odaklı çalışmalara vurgu yaptı.

ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Başkan Ayyıldız, altyapı ve yol çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirtti. İlçede 2 kilometre sıcak asfalt, 1 kilometre beton yol çalışması yapıldığını, menfezlerdeki çöküntülerin hızla giderildiğini açıkladı.

GENÇLİK MERKEZİNE ULAŞIM KOLAYLAŞTIRILDI

Gençlik Merkezinin etrafındaki kötü durumdaki yolların temizlenip asfaltlandığını ifade eden Ayyıldız, gençlerin merkezden daha rahat yararlanabilmesi için çalışmalara önem verdiklerini belirtti.

SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

Milli bayramların coşkuyla kutlandığını, çocuklar için bisiklet ve uçurtma şenlikleri düzenlendiğini söyleyen Başkan Ayyıldız, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini vurguladı. Ayrıca, Meşe Pınarı Yaylası’na doğa yürüyüşü düzenlediklerini ve 21 kilometrelik yol çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

BELEDİYEYE YENİ ARAÇLAR KAZANDIRILDI

Belediyeye 4 çeker çift kabin arazi aracı alındığını, ancak hala araç eksiklerinin bulunduğunu dile getiren Ayyıldız, bu konuda çözüm için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLAN TÜRK BAYRAĞI İDDİALARINA YANIT

Başkan Ayyıldız, Bendehor mevkiinde Türk Bayrağı’nın asılmadığı yönündeki iddialara açıklık getirerek, bayrağın direk devrilmesi nedeniyle yenileme çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Arazinin dik olması nedeniyle çalışmaların zorlaştığını, ancak bayrağın en kısa sürede yerine asılacağını belirtti.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.