Giresun ve Altınordu belediyelerinden 19 Eylül Atatürk koşusu

Altınordu Belediyesi ve Giresun Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 19 Eylül Atatürk Koşusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Giresun ve Ordu’yu ziyaretlerinin 100. yılı onuruna gerçekleştirilecek.

Giresun ve Altınordu belediyelerinden 19 Eylül Atatürk koşusu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.09.2024
11
A+
A-

Koşu, 19 Eylül Perşembe günü saat 09.00’da Giresun Liman girişinden başlayacak ve Ordu’nun Altınordu ilçesindeki İlkadım Anıtı önünde saat 14.30’da sona erecek.

47 KİLOMETRELİK PARKURDA ANLAMLI YÜRÜYÜŞ
KoşuyORDU Trail Running takımının desteğiyle organize edilen 47 kilometrelik parkura, Giresun Maraton Kulübü de katılacak. Koşunun liman girişi ile plajlar bölgesi arasındaki güzergahında isteyen herkes Maraton Kulübü sporcularıyla birlikte koşuya dahil olabilecek.

BAŞKAN KÖSE: “ATA’MIZIN YOLUNDAYIZ”
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bölgemize teşriflerinin 100. yılını kutluyoruz. Altınordu ve Giresun Belediyeleri iş birliğinde anlamlı bir etkinliğe imza atıyoruz. 19 Eylül 1924’te aynı gün içerisinde hem Giresun’u hem de Ordu’yu ziyaret eden Ata’mızın yolunda 47 kilometrelik bir 100. Yıl Atatürk Koşusu gerçekleştiriyoruz” dedi. Başkan Köse, yüksek katılım beklediklerini belirterek, herkesi bu anlamlı koşuya davet etti.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.