Yaz sezonu bitti, plajlarda cankurtaran yok

Giresun Belediyesi, yaz sezonu boyunca plajlarda görev yapan cankurtaran hizmetinin, deniz sezonunun sona ermesiyle birlikte sonlandığını duyurdu.

Yaz sezonu bitti, plajlarda cankurtaran yok
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.09.2024
1
A+
A-

Belediye İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı cankurtaranların görevlerinin tamamlandığı belirtilirken, denize girmeye devam eden vatandaşların bu durumu göz önünde bulundurmaları istendi.

SEZON BOYUNCA 6 KİŞİ KURTARILDI

Giresun Merkez’de belirlenmiş plaj bölgelerinde görev yapan 15 cankurtaran, yaz sezonu boyunca aktif görev aldı. Bu süre zarfında boğulma tehlikesi geçiren 6 vatandaş, cankurtaranların başarılı müdahaleleriyle kurtarıldı.

DENİZ SEZONU BİTTİ, RİSKLERE DİKKAT

Yetkililer, cankurtaranların görevlerinin sona erdiğini belirterek, plajlarda can güvenliği için vatandaşların dikkatli olmasını ve güvenlik tedbirlerine uymasını tavsiye etti. Cankurtaranların görevde olmadığı durumlarda denize girmenin riskleri konusunda uyarılarda bulunuldu.

CANKURTARANLARIN ÖNEMİ VURGULANDI

Giresun Belediyesi, cankurtaranların yaz sezonu boyunca önemli görevler üstlendiğini ve vatandaşların can güvenliğini sağlamak için özveriyle çalıştıklarını belirtti. Deniz sezonunun kapanmasıyla birlikte, bu hizmetin de geçici olarak durdurulduğu hatırlatıldı.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.