Başkan Tombaş’tan Giresunlulara davet

Sultanbeyli memleket günleri coşkuyla başladı

Başkan Tombaş’tan Giresunlulara davet
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.10.2024
0
A+
A-

Sultanbeyli Meydanı’nda düzenlenen 1. Sultanbeyli Memleket Günleri büyük bir coşkuyla başladı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, açılış konuşmasında, “Ülkemizin kültürel zenginliklerini, kadim geleneklerini ve yöresel lezzetlerini buluşturan Sultanbeyli Memleket Günleri, yoğun ilgiyle başladı. 3 Kasım’a kadar sürecek bu kültür şölenine tüm hemşehrilerimizi, özellikle Giresunlu vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. Etkinlik, ilk günden itibaren büyük bir katılım gördü.

GİRESUNLULAR DERNEĞİ’NDEN ÖZEL ETKİNLİK

Memleket Günleri’nde Giresunlular için ayrı bir öneme sahip olan etkinliklerden biri de 31 Ekim’de gerçekleştirilecek. Giresunlular Derneği tarafından organize edilecek bu özel etkinlik, saat 19:00 ile 23:00 arasında Sultanbeyli Meydanı’nda düzenlenecek. Giresun’un yöresel lezzetleri ve kültürel değerleri bu etkinlikte sergilenecek.

GİRESUN KÜLTÜRÜ MEMLEKET GÜNLERİ’NDE TANITILACAK

16 gün sürecek etkinlik boyunca pek çok il derneği kendi kültürünü tanıtmak üzere stant açacak. Giresunlular Derneği de bu kültürel şölenin önemli bir parçası olacak ve Giresun’un meşhur fındığından halk oyunlarına kadar birçok değerini Sultanbeyli halkıyla buluşturacak.

SULTANBEYLİ HALKI GİRESUNLU HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞUYOR

Açılışa Sultanbeyli Kaymakamı Kemal Şahin, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Sultanbeyli halkı, Giresunluların yöresel değerlerini yakından tanıma fırsatı bulurken, büyük ilgi gösteriyor.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.