AK Parti Espiye’de tanıtım toplantısı düzenledi

AK Parti Espiye İlçe Başkanlığınca Espiye Belediye Başkanı Adayı Mustafa Karadere , belediye meclis üyeleri ve İGM üyeleri ile Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim Sarıkaya ve meclis üyelerinin tanıtım toplantısı düzenlendi.

AK Parti Espiye’de tanıtım toplantısı düzenledi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.02.2024
137
A+
A-

Bir düğün salonunda düzenlenen Ak Parti Espiye aday tanıtım toplantısına Ak Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, AK Parti Milletvekili Nazım Elmas ile partililer katıldı.

Toplantıda AK parti Espiye ilçe Başkanı Samet Önal, Ak Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, AK Parti Milletvekili Nazım Elmas birer konuşma yaparak Başkan adayı Mustafa Karadere’ye destek vermelerini istediler.

10 yıl içerisinde yaptığı hizmetleri açıklayan Espiye Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Karadere, Espiye’nin kalkınması ve refah seviyesinin yükselmesi için çalışmaya devam edeceğini kaydetti.

10 yıllık görev süresi içerisinde Espiye belediyesinin hiçbir kuruma borcu olmadığını, belediyenin kasasında 50 bin TL olduğunu, adayların bu paraya göz diktiklerini belirten Espiye Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Karadere, Espiye’miz için, çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız ve öğrencilerimiz için, evine ekmek götürmenin derdinde olan anne ve babalarımız, esnaflarımız için daha çok çalışacağız, daha çok projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

ÜÇÜNCÜ KEZ GÖREVE TALİBİZ

Karadere, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, “Allah’ın izni ve sizlerin teveccühü ile 3.kez çıktık. Karadeniz’in incisi şirin Espiyemize ve siz değerli hemşehrilerime hizmet etmek istiyorum.

Bundan sonra Allah’ın izni ile her zaman olduğu gibi daha çok çalışacağım, bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan bütün gücümle tüm enerjim ile birlik beraberlik içerisinde parti yönetimi, ekip arkadaşlarım ve siz değerli hemşerilerimle birlikte hiçbir kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, parti gözetmeksizin, kin ve garez duygusu olmadan herkesi kucaklayarak, gerekli bilgi birikimi, deneyimi, konusunda tecrübeli ve Espiye’mizin tüm sorunlarını bilen bir kardeşiniz olarak, daha güzel, daha modern yaşanılabilir sizlere yakışan bir ilçe olması için çok çalışıp elimden gelenin en güzelini yapacağımdan hiçbir hemşerimin asla şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

KARADERE PROJELERİ AÇIKLADI

Başkan Karadere yeni dönemde yapacağı projeleri de açıkladı. Karadere, Adabük Mahallesi ve Odadüzü mahallesinin doğalgaz’a kavuşacağını, Gazi Mustafa Kemal Caddesinin yeniden dizayn edileceğini, Gelevera dersine yeni parklar yapılacağını, çok amaçlı düğün ve kültür salonu, yüzme havuzu yapılacağını, güneş enerji sistemi kurulacağını ve Gelevera Deresi ile Yağlıdere deresi arası deniz dolgusu yapılarak yeni yeşil alanlar ve park yerleri oluşturulacağı sözünü verdi.

REKLAM ALANI