Ak Parti’de adaylar ne zaman açıklanacak?

Giresun’da AK Parti ilçe ve belde belediye başkan adaylarının 7 Şubat Çarşamba günü açıklanması bekleniyor.

Ak Parti’de adaylar ne zaman açıklanacak?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.02.2024
Düzenleme: 05.02.2024 09:56
350
A+
A-

Ordu, Trabzon ve Samsun’da ilçe ve belde belediye başkan adaylarının hafta sonu açıklanmasının ardından gözler Giresun’a çevrildi. İlçe ve belde belediye başkan adaylarının düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından açıklanacağı öğrenildi.

AK Parti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için tüm il, ilçe ve beldelerde tam kadro sahaya iniyor. İl belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardında ilçe ve belde belediye başkan adayları da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Başkan Yardımcıları tarafından açıklanmaya başlanıldı. Bölgemizde geçtiğimiz Cumartesi günü Ordu, Trabzon, Pazar günü ise Samsun’da ilçe ve belde belediye başkan adayları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından açıklandı.

Edinilen bilgiye göre, Giresun’da AK Parti ilçe ve belde belediye başkan adaylarının 7 Şubat Çarşamba günü açıklanacağı kaydedildi. Aday tanıtım toplantısıyla ilgili tarih, yer ve saat konusunda bugün veya yarın AK Parti il başkanlığından bir açıklama bekleniyor.

REKLAM ALANI