Aksu, ‘Semt Sahası’na kavuştu

Vali Enver Ünlü, Aksu Mahallesi Pazar Caddesi’nde bulunan Aksu Semt Sahası’nda incelemelerde bulunarak merkez hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Aksu, ‘Semt Sahası’na kavuştu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.05.2023
20
A+
A-

Yetkililer tarafından Vali Ünlü’ye tesis ile ilgili olarak; sentetik futbol sahası ve 2 katlı idari binadan meydana geldiği, futbol sahasının 48×90 m saha ölçülerine sahip, içerisinde 2 yedek oyuncu kulübesi ve 1 sağlık kulübesinin bulunduğu, idari bina içerisinde ise 4 adet soyunma odası, 2 tane hakem odası, 3 tane idari oda ve 1 adet kafeteryanın yer aldığı bilgisi aktarıldı.

Vali Ünlü, Aksu Semt Sahası’nda antrenman yapan futbolcularla da yakından ilgilenerek onlarla top oynadı. Saha kenarında bekleyen vatandaşlarla da sohbet eden Vali Ünlü, talepleri dinledi. Vali Ünlü, tesis ile ilgili olarak “Futbol sahası, idari binası, soyunma odaları ve diğer imkânlarıyla yeni bir nefes alanı oluşturduk. Hemşehrilerimize, sporcularımıza, gençlerimize, çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.  Vali Ünlü, tesis ile ilgili olarak emeği geçenleri de unutmayarak “Güzide bir tesis daha… Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” paylaşımına yer verdi.

REKLAM ALANI