Ali Temür’den müjde üstüne müjde!

Onkoloji doktorunun hasta kabulüne başladığını kaydeden AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Radyoterapi Ünitesi’nin Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 20 gün sonra hizmete gireceğini açıkladı.

Ali Temür’den müjde üstüne müjde!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.07.2023
Düzenleme: 08.07.2023 08:42
189
A+
A-

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Radyoterapi Ünitesi’nin Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 20 gün sonra hizmete gireceğini müjdeledi.

Temür, yaptığı açıklamada, Giresun’un tüm talep ve önerileriyle yakından ilgilendiklerini belirterek, “Konunun bize intikal etmesiyle birlikte yaptığımız girişimler sonucu Radyoterapi Ünitesi’nin Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 20 gün sonra hizmete gireceğini müjdeleyebiliriz. Bir Beyin Cerrahi Uzmanının daha polikliniğe başlayacağını ifade edebilirim. Onkoloji Doktoru konusunda ise şuan herhangi bir olumsuzluk yok. Giresun’umuz için var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Giresun’un tüm sorunlarının çözümü noktasında hareket ettiklerini belirten Temür, “Bir gözümüz şehrimizde, bir gözümüz Ankara’da. Her konuda Giresun’umuz için görüşmelerde bulunuyor, isteklerimizin peşinde duruyoruz.” diye konuştu.

REKLAM ALANI