Ayhan’dan esnafa yapılandırma uyarısı!

Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ercan Ayhan, esnaf ve sanatkarlara yapılandırma uyarısında bulundu.

Ayhan’dan esnafa yapılandırma uyarısı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.06.2023
315
A+
A-

Aynı zamanda Giresun Otel ve Kahveciler Odası Başkanı olan Ayhan, bazı alacakların yapılandırmasına dair tanınan sürenin 30 Haziran 2023 tarihinde sona ereceğini hatırlattı. Ayhan, “Esnaf ve sanatkarlarımızın vergi, SSK, belediye su, emlak vergisi ve oda aidatları gibi devlet kurum ve kuruluşlarına olan borçların yapılandırılmasını kapsayan kanun başvuru süresi 30 Haziran’da bitiyor” açıklamasında bulundu.

GESOB Başkan Vekili Ayhan açıklamasında şunları kaydetti;

“Yaklaşık olarak beş yılda bir çıkarılan bu yasadan borcu bulunan esnaf ve sanatkarlarımızın yararlanabilmesi için 30 Haziran 2023 tarihine kadar ilgili kurum ve kuruluşlara başvuruda bulunması gerekmektedir. Ayrıca bu süreçte matrah artırımı ve muhasebe düzeltmelerini, depolarında fazladan ürün stoku bulunan esnaflarımızın muhasebecileri ile görüşerek stok affından yararlanmaları önem arz etmektedir, ayrıca genç girişimcilere sağlanan kazanç tutarının gelir vergisi tarifesinin düzenlenmesi avantajlarından yararlanmalarının önemini bir kez daha hatırlatarak esnaf ve sanatkârlarımıza bu vesile ile hayırlı işler dilerim.”

REKLAM ALANI