Aynı kadro ile çıkacağız!

Çotanaklar’ın rakibi Bodrumspor, mücadele ise 13.30’da başlayacak

Aynı kadro ile çıkacağız!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.01.2024
111
A+
A-

Trendyol 1. Lig’de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Bitexen Giresunspor, bugün deplasmanda Bodrumspor’a konuk olacak olan Yeşil Beyazlılar, saat 13.30’da başlayacak olan mücadele öncesinde tüm hesaplarını galibiyet üzerine yaptı.

MAÇI YUNUS DURSUN YÖNETECEK

Bitexen Giresunspor, Trendyol 1. Lig mücadelesine deplasmanda Bodrumspor karşılaşmasıyla devam edecek. Bu kritik maçın hakemliğini deneyimli hakem Yunus Dursun üstlenecek. Dursun’a yardımcılık edecek isimler ise Oğuz Terzi ve Egemen Sarvan olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Davut Dakul Çelik olarak belirlendi.

HEDEF MORAL BULMAK

Bitexen Giresunspor, ligdeki zor günlerine son vermek ve üst sıralara tırmanmak adına Bodrumspor deplasmanında önemli bir müsabakaya çıkacak. Çotanaklar, Teknik Direktör Serhat Güller önderliğinde yoğun bir hazırlık dönemi geçirerek bu mücadeleye en iyi şekilde hazırlandı.

Bu kritik mücadelede Bitexen Giresunspor’un oyuncuları, sahada ellerinden gelenin en iyisini yaparak galibiyet arayacak. Bu maçın sonucu, takımın ligdeki konumunu belirlemede önemli bir etken olacak.

Futbolseverler, Bitexen Giresunspor’un mücadelesini heyecanla beklerken, maç sonucunda alınacak başarıyla birlikte takımın moral bulması hedefleniyor.

FURKAN SAKAT!

Öte yandan hafta içerisinde Furkan Kütük ile alakalı açıklama yapılmıştı. Açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Furkan Kütük, takımımızın Antalya kampında gerçekleştirdiği antrenmanda aldığı darbeye bağlı olarak sakatlık geçirmiştir. Yapılan MR görüntülenmesi sonrasında oyuncumuzun sağ diz iç yan bağlarında grade 1 zorlanma tespit edilmiş olup, oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. Oyuncumuz Trendyol 1. Ligin 18. haftasında deplasmanda karşılaşacağımız Bordumspor müsabakasında takımdaki yerini alamayacaktır.” dedi.

REKLAM ALANI