Aytekin Şenlikoğlu’na destek verdiler

DEVA partisinden istifa eden kurucu il başkanı Özgür Okusal’ın önderliğinde, İl Teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarından Aytekin Şenlikoğlu’na tam destek geldi.

Aytekin Şenlikoğlu’na destek verdiler
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.03.2024
61
A+
A-

Partileri ile yollarını ayıran başkanlar, Giresun için hizmet diyerek Aytekin Şenlikoğlu’nu destek verme kararı aldıklarını ve bunu sevenlerine verdikleri geniş katılımlı toplantı ile deklare ettiler.

Hüseyin restoranda yapılan toplantıya katılarak salona sığmayan Giresunluların karşılama ve ayrılış esnasında Şenlikoğlu’na gösterilen ilgi 31 martta yapılacak olan seçimin sonucunu da gösterir nitelikte idi.

Toplantıda konuşma yapan Ahmet Şenyuva, ülkenin sorunlarını bildiklerini ancak yerel seçim dinamiklerinin farklı olduğunu, şehrimizin önümüzdeki dönemde ulusal bütçeden en fazla payı alabilmesinin, vadedilen ve gerçekleştirilecek olan projelerin hayata geçmesini  Aytekin Şenlikoğlu’nun sağlayabileceğini belirterek davetlilerden destek istedi.

Geçtiğimiz beş yıl içinde Giresun için yaptıklarını ve önümüzdeki dönemdeki projelerini anlatan Aytekin Şenlikoğlu salondan büyük alkış aldı ve salondan ayrılması davetlilerin ilgisinden 40 dakika sürdü.

REKLAM ALANI