Baba ocağım dediği sanayi Sitesi’nden start verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan aday adayı Fuat Köse, resmi başvurusunu yaptıktan sonra hiç vakit geçirmeden, aday gibi çalışmaya başladı. Sivil Toplum Kuruluşları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Fuat Köse, 2 Aralık Cumartesi günü saat 14.30 da parti il binasında düzenleyeceği toplantıyla da aday adaylığını kamuoyuyla paylaşacak.

Baba ocağım dediği sanayi Sitesi’nden start verdi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.11.2023
238
A+
A-

SANAYİ SİTESİ İŞLETME KOOPERATİFİ’Nİ ZİYARET ETTİ

CHP Giresun Belediye Başkan aday adayı Fuat Köse, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimleri için saha çalışmalarına start verdi. Köse, seçim çalışmalarına ‘Baba Ocağım’ dediği Giresun Sanayi Sitesi’nden başladı. Aday adayı Köse, Giresun Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ni ziyaret etti. Köse, “Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Usta ve yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte sanayi sitesinin sorunları ve çözüm önerilerini dinleyip, yerel seçim süreciyle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

USTA, KÖSE’YE BAŞARILAR DİLEDİ

Giresun Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Muammer Usta’da CHP Giresun Belediye Başkanı aday adayı Fuat Köse’ye çıktığı yolda başarılar dileyerek, Giresun’a hizmet eden ve etmek isteyen herkesin yanında olduklarını ifade etti.

REKLAM ALANI