Bakan Uraloğlu: Afetin yaraları sarılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, aşırı sağanak yağışların neden olduğu sel ve heyelanların ardından bölgede incelemelerde bulunmak üzere Giresun’a geldi.

Bakan Uraloğlu: Afetin yaraları sarılacak
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.07.2023
39
A+
A-

Hava yoluyla Giresun’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ordu Giresun Havalimanında, il protokolü tarafından törenle karşılandı.

Karşılama törenine katılan Vali Ünlü, yaptığı paylaşımda “Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sn. Abdulkadir Uraloğlu’nu Ordu-Giresun Havalimanında karşıladık. Giresun’umuza hoş geldiniz Sayın Bakanım.” ifadelerini kullandı.

Karşılama törenine; Vali Enver Ünlü, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Giresun Milletvekili Nazım Elmas, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım ve il protokolü katıldı.

Bakan Uraloğlu, sırasıyla Piraziz, Bulancak, Giresun Valiliği, hastane ziyareti ile Yağlıdere’yi ziyaret etti. Uraloğlu buralarda vatandaşları da dinleyerek, bazı talimatlar verdi.

Bakan Uraloğlu, “Devletimiz her daim vatandaşının yanında. Tüm hasarların giderilmesi için gereken çabayı göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI