Başkan Çetin, halkın görüşlerini önemsiyor

Gecesini gündüzünü beldesi için harcayan Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin beldeye yapılacak her detaya belde halkı ile birlikte karar veriyor.

Başkan Çetin, halkın görüşlerini önemsiyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.11.2023
50
A+
A-

Her fırsatta belde halkı ile bir araya gelen Başkan Halil Çetin;  mahalle mahalle toplantılarını sürdürmeye devam ediyor. Başkan Çetin merkez Konacık Mahallesi ve Homurlu Mahallesi’nden sonra Çağlayan Mahalesi’nde de belde sakinleri ile bir araya geldi.

Halk buluşmalarının devam edeceğini söyleyen Çetin, ‘Beldemiz Çağlayan Mahallesi’nde mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Duroğlu’nun dünü, bugünü ve yarını ile ilgili istişarelerde bulunduk. Belde halkımız ile bir arada olup taleplerini dinleyip yerine getirmeyi kendimize sorumluluk edindik. Sevdamız Duroğlu diyerek göreve başladığımız günden bu yana, her yere yetişme gayreti içerisinde olduk. Gündüz sorunları çözmekle ilgili mücadele verirken, akşamları belde halkımız ile bir arada olduk. Hemen hemen her ay sonunda kaynak bulabilmek için soluğu Ankara’da aldık. Bizim tek Sevdamız doğduğumuz, büyüdüğümüz toprağın vatandaşına hizmet etmek oldu. Bir çivi daha fazla çakabilirsek ömrümüzün en büyük mutluluğu olacaktır” dedi.

REKLAM ALANI