Bayraktar: Mecliste el kaldır indir milletvekili istemiyoruz

Giresun Merkez Alınca Köyü Muhtarı Hüseyin Bayraktar, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Giresun merkezden en az bir tane milletvekili seçilmesi gerektiğini bildirdi.

Bayraktar: Mecliste el kaldır indir milletvekili istemiyoruz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.04.2023
65
A+
A-

Muhtar Bayraktar yaptığı açıklamada, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde el kaldır indir milletvekili istemediklerini kaydetti. Bayraktar, “en az bir milletvekilinin Giresun merkezden olası şart. Giresun’dan el kaldır indir vekil istemiyoruz. Giresun ve köyleri hizmetten yoksul bırakıldı. Çoğu köylerimizin yolları gidilemez bir hal almıştır” dedi.

Muhtar Bayraktar şunları kaydetti; Ödenekler kısıtlı, 100 bin lira ödenek çeşitli yerlere kesildiğinden yol ulaşımına 30-40 bin lira para kalıyor. Biz muhtarlar bu ödeneklerle köylerimize ne kadar hizmet yapabiliriz? Muhtarların asfalt ve beton şantiyesi yok ki, yolunu yapsın. Dereli ve Batlama yolu yılan hikayesine döndü. Yıllardır bitirilemiyor. Merkez köylerin durumu içler açısı. Bu sebeplerden dolayı mutlaka hangi partiden olursa olsun merkezden bir milletvekili çıkarılmalı, tabi ki iktidara gelecek partiden olması daha önemli.”

REKLAM ALANI