BBP’li Salman’dan Anneler Günü kutlaması

Giresun Büyük Birik Partisi Kadınları Başkanı Ayşe Salman’ın Mesajı: “Anneler Günü’nü Kutluyoruz” dedi.

BBP’li Salman’dan Anneler Günü kutlaması
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.05.2024
32
A+
A-

Türkiye’de Anneler Günü, Türk Kadınlar Birliği’nin çabaları sonucunda 1955 yılında kabul edildi ve her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanmaya başlandı. Bu özel günde, Giresun Büyük Birik Partisi Kadınları Başkanı Ayşe Salman, sevgi, merhamet, fedakârlık ve şefkatiyle tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Salman mesajında, Türk milletinin annelere verdiği değere dikkat çekerek, “Annelerimiz bizleri sabırla büyüten, hayatımıza anlam ve değer katan en kıymetli varlıklarımızdır. Onların sevgi dolu yürekleri, dünyamızı aydınlatan en değerli kaynaktır” dedi.

Salman ayrıca, “Peygamber Efendimizin dediği gibi ‘Cennet anaların ayaklarının altında’, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘her devrin büyük adamlarını yetiştiren analar’a sahip bir milletiz. Annelerimizi ne kadar sevsek ve onlara ne kadar hürmet etsek azdır” ifadeleriyle, annelerin toplumdaki önemine vurgu yaptı.

Annelerimize saygı göstermenin en güzel yolunun, dürüst, güvenilir ve çalışkan bireyler olarak yetişmek olduğunu belirten Salman, bu özel günde, vatan uğruna şehit vermiş anneler başta olmak üzere tüm annelere sağlık ve huzur diledi. Hayatta olan annelere sağlık ve sıhhat, ahirete göç etmiş annelere ise Allah’tan rahmet dileyerek, “Onların hakkını ödeyemeyiz” dedi.

Ayşe Salman, son olarak, Türk milletinin annelere duyduğu şükran ve minnettarlık duygusuyla, Anneler Günü’nün her gün hatırlanması gerektiğini vurguladı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.